Hemma igen…

Satt på trappen till Landet igår och höll på att skratta så att pälsen trillade av! Stora husse hade biltvättningslektioner med husse och matte, de svabbade vår bil! Matte hörde mitt fniss och hotade att duscha oss allihop med trädgårdsslangen!
Jag borde ju ha anat oråd, men samtidigt är man ju van vid våra människors påhitt. Dessvärre satt jag snart därpå i resburen! Jaha, Landet, tack för den här gången!

Jag kommer att längta tillbaka – men å vad det är skönt att komma hem och krascha i VÅRAN EGEN SÄNG och sova!!!! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hemma igen…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *