Tänk om Choupette kunde stödja ett katthem?

Tänk, jag är ändå hellre Wikki än Karl Lagerfelds Choupette!

Choupette ska vara en 9-månaders siames, enligt modevärlden. Det finns inte så många bilder på henne, men i mina ögon ser hon inte särskilt siamesliknande ut? Eller har jag fel? Hon är mer lik dig, Kjelle Bus?

Berättelsen om hur en liten pälsboll fångat modekonungens känt kalla hjärta är två enkla rader: ”The cat was given to Lagerfeld by his model/muse Baptiste Giabiconi around Christmas to watch for a few weeks while he was gone. However, by the end of those two weeks, Lagerfeld couldn’t bear to part with Choupette and refused to give her back.”

Frågan är om denna katt får vara katt? Karl Lagerfeld utesluter att ge henne en lekkamrat, enligt Harpers Bazaar. Vad vill han ge henne? Den lilla damen har redan en egen twitter och den känns inte särskilt kattig… (Inte helt hundra Lagerfeld heller om man ska vara ärlig!)

Choupette känns som ännu ett varumärke i Karl Lagerfelds värld av Chanel – frågan är om han ser henne som bara ytterligare en accessoir? Den lilla katten har en tjänarstab på tre personer, två skötare och en chaufför. När hon blev sjuk av ett foderbyte så ringde man efter en veterinär mitt i natten… Det fungerar så när man har råd. *suck*

Jag skulle gärna önska att lilla Choupette med den oroliga blicken som katt kunde lägga tassen på herr Lagerfelds kyliga fasad och få den att spricka och låta honom bli varm av äkta innerlig kattkärlek! Det skulle troligen bli till förmån för fler än en katt. Drömma kan man ju! Och hoppas! Lycka till, Choupette! *sniff* ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tänk om Choupette kunde stödja ett katthem?”

  1. Varför kan inte vissa människor behandla en katt som en katt? Man kan inte köpa kärlek, men en katt kan man köpa. Tycker farbror Lagerfeldt kunde ge åtminstone några av sina miljoner till nåt katthem där han bor.

    1. Kanske katten kan lära honom kärlek? Katter har tinat de mest frusna själar förr… TassKram Wikki

  2. Men hur kan man bara bestamma att inte lamna tillbaks en katt som man bara var kattvakt till!!! Làter inte bra ska aldrig làta min matte àka pà semester utan mig!!! Pacha (skrutten och skorpans kusin)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *