Snart på väg hem från Landet… Motvilligt!

Men vi har haft lite äventyr i alla fall! I lördags, medans husse och matte var hos Colas och Grafits matte och husse och spelade brännboll (Husse har fortfarande massiv träningsvärk!) såg vi en luftballong som nästan krockade med kyrktornet:
Och Tanja kom hem med riv på ryggen, här syns orange fläckar där det saknas päls en decimeter innan svansen:

Stora matte ränner i skogen och kommer hem med oätligheter, inte ens en skogsmus kunde hon fixa:

Men än hinner jag vara i morgonsolen lite:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *