Tur att vi åkte till Landet?

För hemma i Örebro är det mycket mer blött! Se bilder HÄR i NA!
Jag myser inne på fönsterbrädet på min mjuka Wikkibädd:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tur att vi åkte till Landet?”

  1. hej wikki och nova,pip och murre här.
    vi undrar om du kan göra lite reklam för våran purr färska sida
    AKTIVERA DITT DJUR. (www.aktiveradittdjur.se)
    den handlar om att aktivera sina djur varesig det är hund eller katt eller häst osv…

    1. Det var en färsk sida. När den blivit lite fylligare och fylls på regelbundet ska jag kika igen! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *