11-årig flicka dumpar sin katt?

Hallandsekot berättar: ”I söndags fick en Falkenbergsbo se en bil stanna utanför staketet. Ur hoppade en flicka omkring 11 år gammal, som ställde en transportbur med en katt vid grinden och hoppade sedan tillbaka in i bilen, som försvann med en rivstart.”

Man kan ju verkligen undra hur folk är funtade – framförallt den vuxna person som körde bilen? Personen begår dels ett brott genom att på detta sätt överge sin katt, visar dels ett ohyggligt dåligt omdöme gentemot sitt barn genom att förmå det att slänga ut kattburen på detta sätt! Hur ska inte flickebarnet ha upplevt att tvingas dumpa sin katt?! Den vuxna har ansvaret och begår i mina ögon ett brott även mot barnet!

Länsstyrelsen har tack och lov beslutat att katten är frisk och lämplig att omplacera, så den undgår avlivning i alla fall!  Jag håller tassarna för att ett nytt hem vill ha kissen för ALLTID!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “11-årig flicka dumpar sin katt?”

 1. Jag undrar stilla så här efteråt, när jag vet att katten mår bra, hur i all världen flickan mår som var tvungen att göra detta.
  Att det INTE var hennes idé är lätt att gissa!
  Vidriga föräldrar som tvingade henne att göra så här.
  HUR kan nån vara så grym att tvinga sitt barn att överge en älskad katt.
  Flickan hade kanske tur att hon inte också blev dumpad!!!

  Kram
  /Julia å tjejerna

  1. Mjau, om hon nu ens hade med katten att göra, kan ju vara någon som tagit den och tycker sig ”skämta” också… Svårt att fatta är det faktiskt! I grund och botten hoppas man innerligt att alltihop ska vara ett ”misstag” eller så! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *