Jag struntar i OS – jag är ju katt

sistermarymartha:poobah: xtc:shigesa:ak47:KittyRelay<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
Kunde möjligen tänka mig att ställa upp i ”Kast med liten mus” eller ”Långsovning i liten kattong” – men sedan får det vara bra!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag struntar i OS – jag är ju katt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *