Kattungars öde i sommarens skugga

Kämpa på lille Pelle!

Minste Elfvikskatten har lyckats öka i vikt! Och orkat dia själv!
Än är inte faran över, men  en sak är säker: Hade inte projektet med räddningen av Elfvikskatterna kommit igång – så hade inte Pelle levt alls idag…

Så är ödet för många av de kattungar som föds ute: Är de inte starka nog så dukar de under! Det finns ingen där med stödmatning i flaska och kärleksfulla händer… Det finns ingen där som ser att mamma katt mår dåligt och inte har mjölk, eller ibland finns inte ens en mamma katt och hungriga blinda kattungar väntar oförstående. Deras pip blir svagare och svagare, och ingen hör dem… Det finns ingen där med medicin mot rinnande nosar och ögon, mot skabbklådan i öron och päls. Det finns ingen tröst för små kattungar som ingen önskat.

Räck ut din Tass, du som är mer lyckligt lottad! Stöd Ditt Lokala Katthem! Nu,  idag! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *