Kreativt kaos…


Det här är kontorsrummet där Stora matte har ett ständigt kaos omkring sig – men med en viss struktur. Den viktigaste regeln för detta är: ALLT UTOM SYNHÅLL ÄR GLÖMT. Följdaktligen upplever hon nya överraskningar varje dag. Man kan även tillägga att det kryllar av kattprylar överallt. Den käraste ligger i ena stolen och snarkar…

Mjau, visst är det t o m katter på gardinerna! Här på anslagstavlan gror massor av idéer. De flesta blir bara dekorationer – men om nån blir bra (I synnerhet om vi katter får hjälpa till! ♥) och om bara det gamla skrället till dator fungerar så kan det bli en bloggtext som jag sedan bearbetar med noskorrektur och publicerar!

Nån har sagt att Stora matte borde skriva en kattbok, men det har hon inte tid till, påstår hon. Men sådant här har hon tid till, konstig prioritering:

Suck – nu fick jag akut Landet-längtan…. Bara vädret blir bättre så?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kreativt kaos…”

  1. Strukturerat kaos är en bra arbetsmiljö och metod. Är säker på att Stora Matte klarar allt med glans. Blir det problem har hon ju tillgång till många katter som kan ge goda råd.

    1. Eh hm – hennes närmaste jamrådgivare är Tanja, katten med två hjärnceller, den ena inställd på mat och den andra inställd på gos. Tur att alla vi andra fyrbenta kan backa upp! *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *