Var är du Medora?!! Balines på rymmen i Västerås!

Den 9/7 rymde balinesen Medora, som inte är van att vara utekatt, från sin matte Marina på Ringduvegatan 116, Råby i Västerås.

Om du ser Medora, ring Marina på tel 0733-310 709.

Läs mer HÄR!

En balines är som en siames, men långhårig. Medora är en värdefull avelshona och hittelön utlovas!

Tyvärr har Medoras matte inte fått stöd av grannskapet i sitt sökande, tvärtom hotar bostadsrättsföreningen henne på grund av de efterlysningslappar om Medora som anslagits. Tänk vad svårt det är att visa lite medmänsklighet?!!

Hjälp till att sprida detta så att Medora får hjälp att komma hem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Var är du Medora?!! Balines på rymmen i Västerås!”

  1. Söt liten tjej, hoppas hon hittar hem snart igen. Tycker de likna små lejonungar i ansiktet.

    Men vad taskigt, klart man skall få lov att sätta upp lappar tycker jag.

    Nosgos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *