Vill ni se fler Tasserisaker T11?!

Då kommer lite fler här, vad jamas om en charmig välkomstskylt:

Och så lite exklusiviteter! Katten Sippos bok och så en liten Iitala Viitrini smyckeask med ett ”Hemlösingen”-halsband i! Pryder varje Matte garanterat!!!
Du kan läsa HÄR om hur du kan vara med och tävla i Tasseriet T11 och vinna ett helt paket, samtidigt som du stöder räddningsprojektet för Elfvikskatterna på Lidingö!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vill ni se fler Tasserisaker T11?!”

    1. Mjau, den har varit med i många paket nu och uppsKATTats! Det är en thriller! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *