SemesterTasseriet T11 – till Elfvikskatterna!


Mjau, nu har jag äntligen lyckats plocka ihop ett tillräckligt fint Tasseripaket igen! Den här gången innehåller det ett 20-tal saker och jag hoppas att många ska lockas till att tävla om det – för Tasserislanten ska tillfalla Elfvikskatterna!

De här katterna är en koloni vid Elfviks kursgård på Lidingö. Katterna riskerade att avlivas, men på initiativ av SVEKATT har ett samarbetsprojekt mellan flera katthem fått kommunen att ge frist för infångande och igår var det t ex fångstdag under ledning av Akutgruppen – tre hankatter fångades in (Läs mer HÄR.) Katterna bor nu på Kattstallet i Åkeshov samt i Stockholms katthems akuthem. Den vackra kattmamman ovan var den första att fångas in, tillsammans med sina tre ungar.

Du deltar i SemesterTasseriet T11 så här:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T11-… (Det kan vara T10-Sören, T10-kattnamnet eller T10-A7B5, det avgör du själv!)
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och *WIKKTIGT!!!* i fältet för meddelande till betalnings-mottagaren skriver du din deltagarkod.
– Lös tävlingsuppgiften som kommer nedan!
– Maila svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 1/8 kl 20.00. (Genom att ha ett så långt Tasseri hoppas jag att det ska ge en bra slant till Elfvikskatterna!)
– Om du vill får du tassa in en sammanlagd anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personligt tävlingssvar för varje katt i mailet, inte samma.

Här är T11-tävlingsuppgiften:
I mattes dator ligger en mapp som heter ”Wikki Identity”. Den innehåller Wikkifoton som jag vill ha särskilt åtkomliga till presentationer och blogginlägg med mera. Hur många bilder gissar du att den mappen innehåller? Så här ser några av bilderna ut: –>

Och här är merparten av sakerna i Tasseripaketet:

Det kommer en utförligare beskrivning av vad allt är i kommande inlägg i morgon! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

17 reaktioner till “SemesterTasseriet T11 – till Elfvikskatterna!”

 1. Mjau, vi kommer vara med, men den här gången kan vi definitivt lova att vi blir sena med i leken…
  Nu har vi nämligen flyttat, men internättet kommer inte förräns senare (*fnissjam* kanske var klokt av tjänstehjonen; att det varken finns TV eller internnätt på nya stället, så allt de kan göra är att plocka iordning på saker)

  Det är lite konstigt där vi bor nu; jamarstort, fast knappt inga saker alls, så det ekar väldigt när vi mjau:ar! Och så får vi inte gå ut nåt heller… *surjam*
  Fast vi har i alla fall lyckats få lite pli på våra tjänstehjon; det första som kom upp var våra klätterträd, matplats och toalåda, husse han fick ha en flyttKATTong till sängbord istället och allt annat är lite primitivt, men våra saker är i alla fall på plats!

  Vid tillfälle ska matte plocka iordning på KATTongen med skänkessaker, det har kommit fram en del såna saker i flytten, och så ska hon skicka lite fler bilder på du-vet-vad till kommande tasseri…

  1. Mjau det blir nog bättre när alla de där kattongerna kommit på plats med sitt innehåll och ni börjar känna igen sakerna! Tur att det viktigaste var med i alla fall!

   Stora matte har en varning angående att ha ”bordskartonger”…. *fniss* Hon hade lagt en boardskiva ovanpå ett par flyttkartonger som vardagsrumsbord i samband med en flyttning, ni vet man löser brister ibland med lite provisorium. Det var inte snyggt så hon lade en stor duk över. Det fungerade jättebra ända tills inflyttningsfesten, då en gäst satte sig på ena bordshörnet… Ni kan tänka er resten!

   TassKram Wikki

  1. Mjau det är överföring bankkonto Swedbank och clearingnr är 8270-1 (Ettan behövs inte alltid beroende på bank!) resten är kontonumret!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *