En vacker porslinskatt i Tasseriet T11

Tanja tycker att den är vääääldigt söt!

Den har kissen är likadan som den porslinskatt som Stora matte fyndade på Gotlands Katthems Loppis för ett år sedan (Fast den var mörkare guldbrun!) men denna är skänkt av en arbetskamrat till Stora matte. ”Made in USSR” står det under ena tassen!
Tanja var väldigt hjälpsam stjälpsam i samband med fotograferingen! ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “En vacker porslinskatt i Tasseriet T11”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *