Mjau vad spinnande!

Utflykten till Sippo och Tindra igår var jättekul! Jag måste bara lägga upp en bildserie som visar hur jamarns stilig Sippo är!!!
Hans päls är sammetslen och blank, och hans ögon har så fina färger! *drömmer*

Sedan måste jag jama om hur modig matte var, som körde bilen hem fastän det var en väg hon var obekant med! Men det är ju viktigt att träna bilkörning massor när körkortet är nytt och våga ge sig ut i trafiken – en vacker dag ska det förstås vara vardagsrutin för henne, men just nu är det fortfarande lite speciellt…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Mjau vad spinnande!”

  1. Jag håller med dig om att Sippo är jättesnygg! Tycker att det var strongt av din matte att köra bilen hela den långa vägen hem. Gammelmatte har berättat att hon var lite orolig för att din matte inte mådde så bra. Hon verkade inte få så stort utbyte av träffen på grund av det. Annars såg 2-beningarna ut att trivas efter vad mattarna här har berättat och det var roligt att träffa din husse och få veta att han mådde bättre, sa gammelmatte. Ni får ta god tass om era 2-beningar nu, Nova och Wikki så de mår bättre till nästa träff.

    Tass från Imma, abbemissa

    1. Mjau, Imma, din gammelmatte kan se oskyldigt beskedlig ut men hon har helt klart ögon som en hök och hjärta som ett lejon. Matte uppskattar omtanken! ♥ Vi katter vårar vår matte och husse efter bästa förmåga! NosPuss Wikki

  2. Han är verkligen en stilig svart/vit herre i sina bästa år.

    Det där med att köra nya vägar är alltid lite läskigt(nytt körkort eller ej) man tar det alltid lite extra lugnt första gången man kör en väg. Sen går det bättre ju mer man lär känna bilen och vägarna i sin omgivning. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *