Vi är och hälsar på Sippo och Tindra!


Sippo har säkerhetskattifierat uteplatsen där alla kattbloggare sitter och myser med god mat: Klosterkatternas, Östgötakatternas, Sörpingskatternas, Linnsens människor, Kattson och Gummans matte! Det pratas katter så klart!!!

Men Tindra har gömt sig, hon tycker det är alldeles för mycket nya människor runtom!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Vi är och hälsar på Sippo och Tindra!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *