”Gavve” visar stilen

”Jag sitter här väluppfostrat och bara tittar! Jag har inte sagt ett jam om att ni äter hamburgare och strips som doftar så spinnande! Jag bara tittar!”
Det var sen lunchpaus i jobbandet på katthemmet igår. Gavroche var som en liten gentleman på fin fest i svart kostym, han satt belevat och väntade med elegant hållning!

”Gavve” är social och kelig, företagsam och sällskapande. Hans favoritställe är mitt uppe på ett mindre bord centralt i rummet där han har koll på allt som händer. Och favoritsysselsättningen är att få gosa genom att buffas och stångas!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “”Gavve” visar stilen”

  1. Sötaste fina Gavve-lilleman :o)

    Tänk att du inte ville komma överens med Jansson och Pejst, hade du gjort det så hade du nog fått stanna kvar, du charmade ju både mej och jourhusse… Hoppas att du får ditt föralltid-hem snart, där du får buffas och stångas av hjärtats lust!

    1. Mjau, Gavve har funnit sig till rätta i flocken nu och igår fick han sitt rum nymålat i tjusigt ljusblått! Han är en härlig charmör! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *