Fröken Filippa – en nyfiken sötnos


Redan efter ett dygn på katthemmet så har lilla söta Fröken Filippa visat framtassarna och börjat upptäcka nya spännande ställen! Hon kommer glatt och stryker sig mot alla ben, både på människor och möbler, och spinner glatt. Att sitta på någons axel är mycket uppskattat av Filippa.

Saxat från katthemmets hemsida: Hona, rödspotted med mycket vitt. Född i juni 2011. Mycket social och lekfull. Barnvan och hundvan. Frånflyttad katt som kommer från Fellingsbro.
120112: ”Filippa är en otroligt söt och social liten kisse. Hon är väldigt busig och älskar att busa och springa race i jourhemmet med sin bästis Yoda (hankatt i jourhem). Hon tycker också väldigt mycket om sina olika kattleksaker, laserpekaren är förstås lite extra kul, för att inte tala om den lilla ludna leksaksmusen. Men bästisen Yoda är inte bara en buskompis till Filippa, utan även en sov- och tvättkompis, de trivs mycket bra tillsammans. Jourhusse har fiskar i ett akvarium och dessa har fascinerat Filippa från första stund, vilket även resulterat i en händelse där Filippa till slut rasade ned i akvariet och en fisk hamnade på golvet, tur att jourhusse snabbt kunde rycka in! Dessutom så är ju fiskfodret något av det godaste godiset Filippa någonsin smakat. Filippa tycker om att sova hos jourhusse i sängen och när jourhusse står i duschen så dyker Filippa upp även där för att kolla läget. Filippa stryker sig gärna i ansiktet på sin människa och pussas och om du har en halskedja på dig så är hon inte sen framme för att försöka sno den lite fint från halsen på dig! För att citera jourhusse: ”En förbaskat snäll och rar katt”. /Anna, kontaktperson

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fröken Filippa – en nyfiken sötnos”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *