Det här vill vi inte uppleva

…men tyvärr finns det i Sverige också – kanske inte så att man har 700 katter dock:
httpv://youtu.be/6lEi2Lk2itM
Vissa kolonier hos kattsamlare är tämligen omskötta, andra är ren misär.
httpv://youtu.be/KWdhlC6Tvck

Men å vad jag önskar att våra svenska katthem hade samma typ av resurser och kunniga personal som t ex HSUS (The Humans Society of United States) och därmed möjlighet att rädda den här typen av kattgrupper! Kan vi hoppas att SVEKATT en dag ska leda oss dit?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Det här vill vi inte uppleva”

  1. Engelska RSPCA är ett föredöme också.
    Önskar att Sverige hade nåt liknande och inte tog bort resurser från katthem och djurhem som redan finns… Utan tvärt om gav dem mer pengar och lokaler att bedriva sin verksamhet. Fast allra bäst vore ju om de inte skulle behövas alls *drömmer*

    =^.^=

    Nosbuff

    1. Mjau det är alla katthems dröm: Att få stänga för att det inte längre fanns hemlösa katter! Men det är en dröm ännu. *suck* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *