Ett rum blev ljusblått

I ”glasrummet” har det blivit ett ljusblått bås:

”Sessan” Estelle är med och bevakar – hon är en charmig nyfiken och social katt med stort intresse för allt som händer, och hjälpte t ex till med golvtvätt genom att hoppa ned i och stjälpa ut skurhinken… Nyss fixade hon vita fartränder på sina sidor genom att stryka sig mot nymålad vägg också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Ett rum blev ljusblått”

    1. Mjau, Gavve klev i spilld vit färg och vi fick tvätta golvet med T-röd… Är inte förvånad om han har ljusblå ränder idag! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *