Städdagen blev… 2 personer?

Undrar vad förväntad arbetsstyrka använt för att gå upp i rök? Stora matte har hittills bara sett av duktiga arbetsmyran Karin och ett knippe nyfikna katter!

Vi har i alla fall hängt ut tvätten! jamar Ove. Jag och Amos vaktar den!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Städdagen blev… 2 personer?”

    1. Men vi som höll på var energiska för fem så det blev rätt bra ändå!!! TassKram Wikki

  1. Underligt att människor försvinner så lätt? Var de chippade eller öronmärkta så ni kan efterlysa dem *fniss*.

    1. Mjau de var ingendera. Men nu hotar vi med kastrering om de inte kommer nästa gång! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *