Idag gör vi vår insats…

Det känns gott i hjärtat att stödja ett katthem! Mitt katthem i Örebro finns på Sockengatan 5, i källarvåningen nere på gaveln. Det är inte stort och inte särskilt tjusigt – det är dock en plats som ger chans till nya hem för många katter som annars inte skulle ha fått leva!

Idag ska vi snygga till där och hoppas det ger trivsamt resultat!

Katthem behövs, bara här i Örebro skulle vi egentligen kunna fylla 5-6 katthem till! Och behovet av jourhem är också stort så här på sommaren. Vill du hjälpa oss med att ta emot en katt på jour i ditt hem? Kontakta Kicki tel. 0580 – 125 69.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *