Ny fin stege på katthemmet

För missarna som gärna sitter vid det öppna fönstret finns nu en nätt gångbro:

Men Ove, den glada spelevinken som har ont i ryggen, han envisas med att hoppa ändå?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Ny fin stege på katthemmet”

  1. Det är ju en jamarfin stege ju, så tokigt av Ove att inte vilja använda den!

    Jo, nu när tjänstehjonen håller på o rensar och röjer hemmavid, vad för saker vill kattiset ha, och vad vill de absolut inte ha? Typ loppisgrejor, böcker å sånt, kanske nån möbel?

    1. Loppisgrejor tar Stora matte hand om (P g a lagringsplatsbrist på KH) och vi får väl se vad för slags möbler som kan komma till nytta efter helgens röj! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *