Kattungemördare!

Får vi tag i dig så kommer vi att ställa dig till ansvar! Morr!

Den bilist som utanför Kristianstad i cirka 100 km/tim slängde ut en liten kattunge på motorvägen E22 vill jag sannerligen hänga upp i något känsligt och vässa klorna på! Kristianstadsbladet berättar den hemska historien som slutade med att den lilla missen tyvärr måste avlivas på grund av sina skador…

En mycket stor ros vill jag dock övertassa till familjen som tappert försökte rädda den lilla kattungen och tog den till veterinär. Särskilt vill jag trösta flickan som bar detta blodiga lilla svartvita knyte på 5-6 veckor i sin tröja – hur hjälplös och sorgsen ska hon inte ha varit! Ni försökte i alla fall, och det är storslaget faktiskt! ♥♥♥♥♥ Tack för det ni gjorde! För vem vet annars hur länge den lilla fått ligga där och plågas?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kattungemördare!”

    1. Mjau, men man ska bara inte vara likadan själv – undrar om man kunde få dem att ”självsanera” sig? TassKram WIkki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *