Vått våttare våttast

Tur att vi bor på andra våningen? Och har bunkrat med 12 kilo torrfoder. I fall det blir översvämning?! Borde kanske förbereda mer?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vått våttare våttast”

    1. Jag har sagt till matte att ta fram metspöet och hänga ut från balkongkanten – kanske nåt nappar? NosPuss Wikki

  1. Vi bor på första våningen:S men ännu så har inte vattnet kommit upp till balkongen bara regnat in och försökt dränka alla blommor. Men kanske jag skulle börja sticka på simstjärtar till katterna för det tycks ju inte sluta regna:( och den var ju riktigt söt:)
    Hemskt inlägg det där innan förstår att du inte tittar så ofta hemsk klump i magen efteråt och värk i hjärtat:S

    1. Mjau, visst var simstjärten söööööt? Tänk att ha en sådan som matchar min blåa tröja? Fast jag skulle nog inte ha den på så gärna… NosPuss Wikki
      PS. Jag ser så mycket läskigt ibland så jag vågar inte berätta hälften – för ingen skulle tro mig. Så illa är det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *