Om hemlösa katter i Metro

Vår kompis Ewa på Stockholms katthem har ett viktigt jam i Metro:

Klicka på bilden så kan du läsa hela artikeln!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Om hemlösa katter i Metro”

    1. Mjau det var i alla fall med i Den Stora matte läste i Eskilstuna… Men det är nog Stockholmsdelen de får där också! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *