Containerkattungarna har fått en mamma!

Sorgsen läste jag igår i Expressen om de fyra nyligen födda kattungarna som någon slängt i en låst sopcontainer! De räddades av en uppmärksam förbipasserande och togs till Kattfoten. Så mycket gladare blir jag idag att läsa om hur kattmamman Linn, som tyvärr fick bara en överlevande unge i sin kull häromdagen, har adopterat allesammans och nu behandlar dem som sina egna! Toppen Linn!

Jag jamar igen: Kastrera och ID-märk din katt! Om du absolut vill uppleva kattungar – bli jourhem och ta hand om en dräktig kattmamma som omhändertagits av ett katthem! Det finns ett överskott på katter och kattungar så här års, och de behöver inte bli flera… ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Containerkattungarna har fått en mamma!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *