Morrig dator…

Startar bara i felsäkert läge och vill inte hitta internet annat än på 2G?
Suck – återkommer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Morrig dator…”

  1. Ojoj, det låter riktigt tufft! Här har vi internet som bråkar varje dag.. Inte ens 2G vill gärna samarbeta.. Hoppas att er dator i alla fall blir villig att sluta bråka sådära mycket och att ert internet vill börja fungera snart igen! *håller tassarna hårt* Nosgos och Kärlek <3

    1. Mjau, det däringa mobilt bredband beter sig lite hur som helst ibland! Nu fungerar det utmärkt igen! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *