SommarTasseriet T10 – lite förlängt!

Tasseriet har fått en dag extra – till och med i kväll kl 20 kan du haka på och tassa in din gissning på äppelträd och din tävlingsavgift – det betyder att det kan bli DU som får dela ut tasseripengen på över 1600 kr till någon behövande katthjälpare! ♥ Ta chansen!

Wikkis Tasserier hjälper många att hjälpa – och den som vinner får dessutom ett stoooort paket med många fina saker, bland annat en rosa kattmamma med sex söta ungar:

Klicka HÄR så hittar du mer information om SommarTasseriet T10!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *