Tasseriet T10 – avslutat!

Vem kommer att tassa hem det stora vinstpaketet?
Spänningen stiiiiger!

Dui och Deco är med och tävlar. De kommer att hjälpa mig med nedräkningen!
Tillsammans har vi konstaterat att det finns minst ETT äppelträd på Landet! ♥

Vår vän Kjelle Bus har också jamat en gissning! Och allihop fortsätter att räkna träden:
Jag ser ett äppelträd till! TVÅ då… och ett där – TRE!
Stationskatterna Findus, Rasmus och Isak har fullt jobb att räkna, de också:
 Isak jamar: Jag kan räkna in minst fem träd till, då är vi uppe i ÅTTA äppelträd! Eller hur, Wikki?! Och Findus hade gissat på åtta träd, ju? Men suck det är ju fler!?

Vackra fröken Tott spanar noga: Mjau, jag ser tre till – det blir ELVA äppelträd! De som ligger närmast det i gissning är Mamsen och Pejst som båda gissat tolv!
Nu har vi räknat alla träd som är på den fint midsommarklippta gräsmattan… Men Landets marker är större än så! Och vad ser vi för träd därborta utmed skogsbrynet?

Skarpögda katter ser ju att några av dessa träd är päronträd, men att det dessutom står två till äppelträd uppe vid skogsbrynet, nära utkiksbänken där!

Rätt svar är alltså: FJORTON ÄPPELTRÄD!!!
Gissat av: Stationskatten Isak! ♥
GrattisJam och KurrFanfarer! Inte nog med att du får hela Tasseripaketet, Isak, du får också höra av dig och berätta vilken katthjälp du vill ge 1600 kr till! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Tasseriet T10 – avslutat!”

  1. Mjau, du var bara ett träd ifrån rätt svar, Fröken Tott! Bättre lycka nästa gång! ♥ NosPuss Wikki

  1. Mjau! Det ser vi fram emot att få veta! ♥ NosPuss Wikki
   PS. Isak, maila din adress också, Isak! Vi är inte säkra på om vi har den rätta!

 1. Men oj! Så spännande, långsam uppräkning till det fjortonde äppelträdet. Och tänk att vår lille panter gissade rätt?! Isak blir så till sig, att han inte vet vilken tass han ska stå på.

  Det finns så många organisationer som gör ett så fantastiskt jobb för att hjälpa kissar i nöd, så att välja ut bara en är verkligen inte lätt. Men hos vår vän Fjutten läser vi ofta om de insatser som hans matte, tillsammans med många andra, gör för vilsekomna eller övergivna katter. ”Tomtestugan” är ofta bebodd under de långa, mörka vintrarna av olika små inhysingar… Och vintrarna kan vara ruggiga däruppe, det vet matte som är uppvuxen i norr i midnattsolens land. Så även om det just nu är sommar, vill vi ändå skänka slanten till de som kämpar för oss kissar där långt, långt uppe. Därför vill vi gärna, att pengarna ska gå till Föreningen Kattakuten i Norrbotten. Här hittade vi en sida med deras plusgironummer:

  http://kattinorr.se/om%20kattakuten/aktiviteter.php

  Avslutningsvis önskar vi alla kissar en lagom varm och regnfri missommar! Kurr och burr.

  1. Mjau, så bra! Då ska vi ordna över pengen till Morrbotten-katterna i morgon! De blir nog jamarglada! Grattis alla! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *