Den ”Blå” har kommit!

Matte är alldeles darrig i tassarna! Nu är den ”Blå” här och den är HENNES ansvar!!!

När Stora husse kom till oss i morse så var det ju en baggis för mig att följa hans doft ut på parkeringen och till den fina gnisterblå bilen som han hjälpt husse och matte att skaffa! Tänk, den är vår egen! Jag tassade genast ut för att inspektera och kattifiera den!

Så klart ska bilen få ett bättre namn än ”Blå” – alla mattes familjs bilar har alltid haft namn och den traditionen tänker vi följa! Vi vet bara inte riktigt vad den ska heta ännu… Men nu förstår jag ju varför mina människor bokat parkeringsplats! Mjau, den får godkänt den här kärran:

Man kan ju rentav spegla sig i den! Kan vi åka till Landet nu?! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Den ”Blå” har kommit!”

 1. Wikki, det där är så mkt mer än bara en kärra.. Det är den perfekta chansen för Nova och dig att tigga till er fler landet turer.
  Matte hälsar att hon tycker dina 2-beningar har väldigt bra bilsmak, både vad gäller färg och märke 🙂 Hoppas nu de trivs bra med den!!

  1. Mjau, det är Stora husse som bestämmer lite kring bil till matte också: Det ska vara en bil som tål att använda och som ska gå att meka lite med utan krusiduller. Skönt att ha en bra rådgivare! ♥ NosPuss Wikki

   1. Här hemma är det Ghusse som hjälper med bil köpen, han kan verkligen det där också.
    Matte hälsar att så snart er Matte får lite koll på hur vägarna går hit och dit och hur bilen reagerar/funkar så försvinner nervositeten. Matte älskar att köra bil, jag avskyr dock att åka 😉

 2. Oj vad bra den klär dig!! Är det inte nästan samma färg som din fina stickade jacka? Fast det var väl det som var meningen – att bilen skulle matcha…
  Norpuss

 3. Matte tyckte precis att ”Blå” presenterade sig som Murphy Mercedes, men hon kanske hörde fel?

 4. Stoooort Grattis till först och främst körkort och sedan till en fin bil. Hoppas ni får mycket nytta av denna ”lilla Blå”. Ha en trevlig midsommar! Förresten lilla Wikki du ska ge f*n i skatorna :)))) kan ju va en kustin eller nåt 😛

  1. Skat-Ann, jag lovar: Jag var 100% snäll mot lilla skatan – ville ju bara se om den var okej! NosPuss Wikki
   PS. Är stolt över matte som får ratta själv nu! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *