Vilken dag!? Puh…. Och försenat Tasseri!


Jag har liksom gått i spinn idag med massor av Wikktiga saker att ordna… Så jag måste skjuta på Tasseriets avslutande till i morgon kväll kl 20, hoppas det är okej!??? Mjau, det är bara trevliga saker som hänt, men det har varit tidsödande, och allt blir inte alltid precis som planerat. Jag ska berätta om vad vi pysslat med strax – men först en matpaus! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vilken dag!? Puh…. Och försenat Tasseri!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *