900e Hittekattsbandet sålt!!!!


Det är helt fanTASStiskt att idag få lägga det 900e Hittekattsbandet på posten och veta att dessa små band knyter samman hela vårt avlånga lands kattvänner i en jamande gemenskap, till stöd för hemlösa katter! *sniff rörd tår på nosen*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “900e Hittekattsbandet sålt!!!!”

 1. HURRJAM!!! Snart får du skriva om de första TUSEN Hittekattsbanden.

  *Svansdans*

  1. Mjau, visst är det otroligt???! *spinner* TassKram Wikki
   PS. Det tusende HitteKattsbandet ska vi FIRA minsann! NosPuss Wikki

 2. Träffade min tandhygienist idag, som har beställt hittekattsband till sig och sin kattälskande morbror – de delar en intensiv kärlek till katter och idag fick jag veta att Ann-Christin ägnar sina semesterresor utomlands åt att plocka upp skadade katter och skjutsa till veterinären, där hon sedan bekostar deras vård. Har jag en underbar tandhygienist eller har jag…?!? *stolt*

  Tass från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  1. Mjau, sådana personer jamar jag gärna över ett par extrastora nospussar till! ♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *