Matte och husse rymde

Mjau, de tog tåget till Landet över söndagen igår – UTAN oss katter!!? Morr! De skulle träffa någon BLÅ!?? Men på kvällen kom de hem och allt vart precis som vanligt. Mysteriet växer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Matte och husse rymde”

  1. Vi tror vi vet!!! Det kanske kan bli flera landetresor framöver, med kortare varsel och utan massa planering! *håller tassarna*

  2. Vi är helt säkra på att Bröderna Bus har rätt! Vi har lagt ihop Mattes körkort + titta på p-plats+Blå och får det till B I L 🙂

    1. Kurr kan det vara så enkelt? Ska jag snart få kattifiera en alldeles egen BIIIIL?! Nu måste jag jama med Nova om vem som ska få köra! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *