För liten kattong – finns inte!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “För liten kattong – finns inte!”

  1. Det är då tydligt! 🙂
    Jag tycker blicken är lite smått förnärmad, ungefär som att ”Ja, här ligger jag och kartongen är minsann inte för liten, det ser du väl?!” 😉

    1. Mjau tänk vad människor kan verka oförstående? En katt fattar ju direkt vilken bra kattong det är! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *