Vill du hjälpa Emmett att bli trygg?


Emmett morrar – för han är så osäker! Han har ju mist allt från sitt ”gamla vanliga liv”! När husse avled kom Emmett till ett jourhem, och han som i hela sitt 10-åriga leverne delat allt bara med sin bror Tarzmis, är nu på ett främmande ställe som inte är hemma, och med flera nya katter. Han är inte särskilt glad, men han fräser inte, rivs inte, bråkar inte. Men morrar lite. Och bara ligger och tittar med enorma stora ögon.  Om han kunnat, skulle han ha haft dem fyllda med tårar!

Emmett behöver ett mycket lugnt jourhem – gärna hos någon trygg äldre person och möjligen med en enda kattkompis, och då helst en ”tabbyrandig” katt. För han bryr sig helt enkelt inte om andra katter än de randiga! Har du hjärta för en vacker Emmett? Kontakta Örebro katthem!!! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vill du hjälpa Emmett att bli trygg?”

  1. Matte sa att det riktigt högg till i hjärtat när hon såg de sorgsna uttrycksfulla ögonen. Vi håller alla tassarna för att Emmett får ett bra hem där han slipper vara rädd och morra! För att vara rädd hela tiden är hemskt.
    *nosbuffar*

    1. Mjau, ni vet ju hur det är: Morret är ju inte av ilska utan av oro – Emmett vet inte hur han ska göra och han är nog väldigt ledsen. *buffar* Jourmatte är jättesnäll och i hennes hjärta värker det naturligtvis också för honom! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *