Jag vill också tävla!!!

Se här vilka fina saker du kan tävla om hos KisseKatt WebShop! Klicka på bilden så kommer du till tävlingen! Men jag vill också tävla – men jag har ju inte FaceBook?
Kan det vara OK att skriva ”GILLA!” om tävlingen på sin blogg så här?
…Jag får väl kontakta tävlingsledningen!

Det vore ju så roligt att vinna en bricka med en kattunge på, som ser ut som jag gjorde som liten! ♥ Och den skulle kunna bli fin i ett Tasseri sedan, kanske?!
Tävlingen hos KisseKatt pågår till 9 juni!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag vill också tävla!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *