Där är du ju, Tanja!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Där är du ju, Tanja!”

  1. Så vackert foto på Tanja/Jam & Kram från oss …
    Tack så ♥-ligt Wikki för ditt Emjau det värmer & ja,jag kommer fortsätta kika in när jag orkar,det är oerhört tungt nu 🙁

    1. Var rädd om dig vännen och hoppas du kan hämta dig från chocken att behöva lämna ifrån dig älskade Jippi, Mynta och Goe! TröstBuffar! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *