Landet – hurrjam!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Landet – hurrjam!”

 1. Vi håller med Fjutten!

  Här har det mest regnat. Vi har lånat ut mamma i helgen så hon och några andra volontärer har varit på Spånga Gymnasiums Djurexpo. Det är en alldeles fantastisk skola som utbildar djurskötare som efter sin utbildning inte bara kan sköta alla sorters djur ni bara kan tänka (och väldigt många bor i skolans underbara lokaler), utan de kan också allt man behöver veta för att ta hand om en nyfiken publik. Tack Ove som, bara för att han just fyllt 65, inte får fortsätta som inspiratör, lärare och allmänt fantastisk. Korkade regler man har i skolstyrelsen (eller vad det kan heta som bestämmer om hur gammal en pedagog får vara)! Ove har lärt upp flera generationer av engagerade och kunniga djurskötare som i olika form hjälper till att få 2-beningarna att förstå deras ansvar. Kolla t ex http://www.lekfulltlarande.se så får ni se vad en begåvad f.d. elev har ordnat. De här ungdomarna brinner för djur, alla sorters djur och de får dessutom lära sig att hantera den där underliga arten som kallas ’människa’. Ove och alla hans lärare (jag tror att väldigt många av dem en gång var hans elever 🙂 ) lär nämligen ut hur man hanterar allmänheten. Inte en enda av eleverna på Spånga Gymnasium skulle svara ’Vet inte’ på en fråga utan de svarar ’Det ska jag ta reda på’ och så gör de det!!!

  Tack för att det finns en ny generation som kommer att se till att man inte glömmer att i djur, oavsett ras, har rätt till ett värdigt, tryggt och stimulerande liv!

  Wikki, vi undrar om dina människor har gått på Spånga Gymnasium. De agerar nämligen som om de gjort det! (Och du, du fattar ju att det är helt OK att låna ut mamma till ett sånt här jippo – hon kanske kan komma hem i en ny och förbättrad upplaga *fniss*)

  Nosgos från Sollentunagänge!

  1. Tänk vad er matte är med på många spinnande saker! Önskar att vi hade en bråkdel så många roliga expon och begivenheter… Vi lutar åt att hitta på dem själva!
   NosPuss Wikki
   PS Mattarna tackar för kattplimangen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *