Husses Födelsedagskalas nu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Husses Födelsedagskalas nu!”

  1. Wuuusch, vilken tårta!!! Smaskens! Har du och Nova varit med i skapandet…? Hälsa mjausingens grattis till husse! Tassakramar

  2. Jamarns vilken tjusig tårta ni bakat! Komplett med bilder av dig och Nova ser vi 🙂
    Grattis Husse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *