Töm plånboken till Tasseriet T9! Mjau!

Det är en ORDER! Hjälpen behövs SNARAST! Föreningen 9Liv Östergötland jobbar för fullt med att ta hand om katterna och ett par nya hjälpbehövande småttingar kom till världen  häromdagen:

Du hittar Tasseriet T9 HÄR och vi har lagt till lite mer! Hjälp oss hjälpa!

Så här går det till:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T9-… (Det kan vara T9-Sippo, T9-kattnamnet eller T9-007, det avgör du själv!)
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och *WIKKTIGT!!!* i fältet för meddelande till betalnings-mottagaren skriver du din deltagarkod.

– Lös tävlingsuppgiften.
– Maila svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 20/5 kl 20.00. (Genom att ha ett så långt Tasseri hoppas jag att det ska ge en bra slant till mammakatterna och ungarna, och precis som vid förra Tasseriet så kommer pengarna att föras över skyndsamt under tiden.)
– Om du vill får du tassa in en anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personlig deltagarkod för varje katt, inte samma.

Här är T9-tävlingsuppgiften: När jag skriver på Wikkibloggen blir en del idéer bara utkast till inlägg, och ibland blir de lagrade en tid som utkast innan de skrivs klart och publiceras. Hur många sådana UTKAST gissar du att jag har sparade på bloggsidan för bearbetning den 5/5 kl 21??? (Alltså inte sparade på papperslappar eller i mail, utan bara på själva Wikkibloggen.)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Töm plånboken till Tasseriet T9! Mjau!”

  1. *hupp-hupp* Vi hör och lyder!

    Tjänstehjonet får leta på sin bankdosa och ta från våra månadsdentisar, klart vi ska vara med när det är så mycket fina grejor i potten!

  2. Tänk att det skulle behövas en order för att matte skulle få tummen ur och hjälpa oss, vi tvingade henne att sätta in en extra slant till Östgötakatterna för att hon är så seg. Nosbuff

    1. Mjau tack snälla vänner! Jag ska raskt tassa över mer slantar till de behövande katterna! ♥ Det är det roligaste att få göra!!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *