Nu ska vi fira Fjutten! Grattis!


Vår kompis Fjutten fyller 5 år idag och nu är vi på väg till honom med kattlimousinen för att festa! Massor av kattkompisar ska hämtas upp längs vägen, tur att många ryms!

Det står något viktigt på Fjuttens önskelista: Mat till alla hemlösa katter! Ett eget hem till Mio Knubbsäl! Mod och styrka!

Jag ska tassa in en slant till KattiNorr som får bli Fjuttens present!!! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Nu ska vi fira Fjutten! Grattis!”

 1. Hänger på! Tar med ett lass kattmynta från min buske. Och tonfisk(tjuvar av matte, äter inte själv) och Temptations och …

 2. Många som fyller år nu. Både tvåbeningar o fyrtassingar! Har skickad grattis både hit o dit senaste veckorna ju!
  O Madame fyllde år nån gång för dryga veckan sen (tror jag iaf). ^^ Hela 11 unga år är hon nu den gosiga gråa tösen! <3
  När Vevve fyller år har jag glömt . . . *skäms*

    1. Har forskat lite men allt vi vet om Vevve är det som stod på katthemmets sida ”Hona, svart och vit, född 2004. Social. Van utekatt men ska nog vara innekatt. Kommer från Julita.” och Julitakatterna var en koloni underbara svartvitingar som gjort många kattägare lyckliga med sin skönhet och mysiga sätt. Så jag tycker vi uppfinner en födelsedag – hennes adoptionsdag kanske då när ni hämtade henne hos oss?! ♥
     NosPuss Wikki

   1. Det var en ypperlig idé! Då fyller Vevve år dan före mig, dvs 12e september. ^^
    Madames har jag satt till 1a maj på försäkringen o i hennes vaccinationskort. ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *