Tänk om någon hjälpt Maleia att hitta hem…

Idag har vi kommit i kontakt med Maleias ägare! Och vi gråter med henne i den stora sorgen att ha mist en mycket älskad katt!!!

Den 9/3 hade innekatten Maleia försvunnit från sitt hem, och varit försvunnen, trots att ägaren letat förtvivlat. Så synd att ingen tog hand om denna keliga fina katt under tiden, och hjälpte henne hitta hem! Men för oss är det en stor lättnad att få kunskap om att hon verkligen haft ett fint och gott liv på alla sätt innan hon kom på villovägar!

Ägaren berättade om speciella kännetecken så det är ingen tvekan om att det handlar om Maleia. Vi fick också veta att Maleia faktiskt kommit från katthemmet som unge! Nu fick ägaren i alla fall veta att hennes kisse tillbringat sina sista timmar i kärleksfull omsorg, och vi hoppas det kan ge en liten tröst! Matte var verkligen förkrossad av sorg…

Och Maleia vilar trygg, omlsuten av SkaparKattens Mjuka Svans. Som gungar henne mjukt och stilla…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Tänk om någon hjälpt Maleia att hitta hem…”

 1. Det är i alla fall en tröst, både för oss alla att Maleia haft ett kärleksfullt hem och att hon varit saknad och för matte att få besked om vad som hänt och att hon blev omhändertagen på ett mycket kärleksfullt sätt under sitt sista dygn. Vi sörjer med matte.

 2. Så sorgligt, men trots det så var det härligt att läsa att hon var och är saknad. Hon har upplevt kärlek både innan och under sitt sista dygn.

  Nosgos

 3. Det här är det sorgligaste vi har läst på länge Wikki. Vilken historia. Lilla Maleia som fick en så fin sista stund med massa kärlek, en förtvivlad ägare… så onödigt! Så himla orättvist. Snyft! : (

  NosPuss Sven och Signe

  1. Mjau, jag tycker så synd om matten! Och stackars Maleia hittade antagligen dåligt med mat dessa två månader, och tynade, stackaren. Men jag hoppas att någon vill tänka på sitt katthem och stötta det så andra katter slipper samma sak, det kan alltid hjälpa någon att berätta Maleias historia! NosPuss Wikki

 4. Stackars, stackars matten. Vilken mardröm för henne.
  Hoppas att hon i framtiden kan känna tröst av att hennes älskade katt fick somna in lugnt och stilla omsluten av kärlek.
  Skaparkatten tar fin tass om henne. Hennes lidande är över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *