Se vad Cascabel och co växer!


Du kan läsa mer om trion HÄR hos Stockholms katthem. ♥

Men till alla som letar katt vill jag bara jama: Söta kattungar är vi bara en kort tid – sedan är vi vanliga stora katter en mycket mycket lång tid, och det är framför allt den senare tiden som vi kommer att dela med dig! Tänk på det! Du får låna en liten ung katt ett halvår knappt, efter det är vårt önskemål at fortsätta bli lika älskade och ompysslade resten av livet!

Stöd ditt lokala katthem extra mycket nu när många dräktiga kattmammor kommer in! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Se vad Cascabel och co växer!”

  1. Bra jamat! Kattungarna på djurhemmet fick nya hem direkt, vi äldre blev kvar länge. Givetvis är det bra att alla katter får ett hem men människor verkar tveka när det gäller oss äldre. Förutom matte då, hon ville ha en äldre katt.

    1. Mjau, jag tycker att det är klokt att ta en äldre katt – de har rasat av sig värsta kattungevildheten också för det mesta! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *