Tårtplaner…


Husse och Stora matte fyller år i helgen. Jag letar intensivt efter nya tårtídéer! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tårtplaner…”

    1. Mjau, men det kanske finns sådan karamellfärg? Annars kan det bli som när matte var liten och målade med vattenfärger: Blandade man ihop alla färger så blev det grått! *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *