Tack för att du är med i Tasseriet T9!

cat.gif image by XNeonNailzXDet har tassat in några små slantar på Tasseriet T9 och jag hoppas så klart att det snart blir fler! Tävlingsuppgiften är jätteenkel:
När jag skriver på Wikkibloggen blir en del idéer bara utkast till inlägg, och ibland blir de lagrade en tid som utkast innan de skrivs klart och publiceras. Hur många sådana UTKAST gissar du att jag hade sparade på bloggsidan för bearbetning just 5/5 kl 21??? (Alltså inte sparade på papperslappar eller i mail, utan bara på själva Wikkibloggen.)

Du kan läsa mer om Tasseriet T9 HÄR och alla som vill får vara med! Sprid gärna information på din FaceBook eller hemsida, så hjälper vi katterna hos 9Liv Östergötland!

I paketet finns en söt plåtask med engelska kex! Den är en minignutta skavd på framsidan så jag fick den gratis av en ambulerande internationell matmarknad – ”Here you are, dear!” – och jag tycker då den är superfin i alla fall! Man kan ju ha kattgodis i den sedan:

Tävlingen pågår till 20/5 och här är några av katterna som ska få den slant som inbringas:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tack för att du är med i Tasseriet T9!”

 1. Vad bra att posten har skött sej.
  Matte blev alldeles tagen av inläggen här under, det är ju en Liv igen!
  J*kla människor att inte bry sej och göra något!
  Vi passerade Livs grav i går och sa hej till henne, det är så vackert nu med marken täckt av vitsippor och i bäcken lyser kabbelekan gul

  1. Mjau, du Sigge, det är sant, det var en liten Liv… Men det är gott att det finns människor som i alla fall försöker rädda någon liten hittekatt! NosPuss Wikki
   PS Livs gravplats låter underbart vacker! *spinner*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *