Heja Kjelle och Sören!

Sören: Bortskämd och boxats? Och ”Superkropp”!!!???
Det måste ju bara sluta med BIS då?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Heja Kjelle och Sören!”

  1. Såg Sörens fina omdömen på Catbook 🙂
    Är det bara att hoppas på att jag får lika fina på min bedömning , fast det där med bortskämd stor hane. Det kan jag hoppa över 😉

    P.S Maila din adress till mig så ska jag skicka en av mina musmattor , som du kan ha i kommande Tasseri-paket.

    1. Mjau, vi väntar med spinning på att få höra hur det går! *tasshållning* NosPuss Wikki

    1. Hm…. Jag läste HANE men det kanske i och för sig kan avse båda?!! *fniss* Nalle kommer att skratta så! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *