Tillverkning

I den här kaffeburken bor en skatt – nämligen material till massor av nya hittekattsband!

Ett Hittekattsband består av fyra saker: Band, säkerhetsnål, infoblad och zippåse. Det är ett mysigt pyssel att göra: Först klipper matte band i lagom längd. Sedan bränner hon båda ändar så det inte ska fransa upp sig. Så sätts nålen på plats. Infobladen ska klippas ut till lagom storlek, skåras och vikas, och så sätts bandet i bladet och alltsammans stoppas i den lilla påsen. Det är lite pillrigt, så husse får sköta pappersklippandet och matte gör resten.

Och jag sorterar de färdiga påsarna lite!

Så på måndag är ett nytt gäng band på väg till PostKatten för vidarebefordran!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tillverkning”

    1. Mjau, Nova styr så klart upp så att vi får iväg alla beställda band till PostKatten! Hon slickar igen kuvert och tassar på frimärken! NosPuss Wikki

  1. Ska snart beställa några fler såna från dig. De andra på vårt katthem behöver ha det också.
    Bra teamwork ni har!! Nospuss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *