Tänk vilken lönsam idé!

Mjau, jag får god hjälp av så många underbara ljuvliga människor att göra bra saker, både i insamlingar, Tasserier och mycket annat och jag önskar att jag kunde rada upp dem alla och hylla dem med champagne, guldmedaljer och allsköns rikedomar! Men allt jag kan göra är att jama ”Tack!” ur djupet av mitt hjärta!

En del personer överraskar en dock med sådant man inte förväntat sig, och en sådan är Anita i Uppsala, som fick en suverän idé: Hon tog sina hittekattsband med till sitt arbete, visade upp dem med sådan framgång att många av arbetskamraterna också ville ha, så hon tog upp beställning och betalning och satte in på Hittekattsbandets konto! Och nu är 22 hittekattsband på väg till dem! Vilka jobbarkompisar, det måste vara en trevlig arbetsplats! Innerligt tack allesammans!

Och särskilt tack till Anita! Jag försöker återgälda det med att visa bild på den här hemlösa katten som hon försökt hjälpa och söker hem/jourhem till:
Vems katt?
En svart (svartsmoke) honkatt med lite vitt på bröstet och magen, upphittad vid Akademiska sjukhuset i Uppsala i januari. Hon är vuxen men inte så stor till växten, lite försiktig av sig men lekfull och kelig. Ingen id- eller chipmärkning men troligtvis kastrerad. Någon måste sakna henne! Annons finns på Blocket HÄR och finns också på Uppsala katthems sida (En bit ned på sidan dat 21/3). Kontaktuppgifter finns i annonserna – var finns du i Uppsalatrakten som kan öppna din famn för henne?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *