Hittekattsbandet hjälper till!

I kväll har vi tassat iväg lite hjälp från Hittekattsbandets kassa igen!

Djurskyddet i Bollnäs/Ovanåker får hjälp till katten Sally, som har haft åtskilliga urinvägsinfektioner och som har gått på många antibiotikakurer och kortison och inte blivit hjälpt av det, hon ska iväg till veterinären igen och går på specialfoder åt njurarna. Det här Djurskyddet har en no kill-filosofi, de tar även emot katter som är rädda/skygga men som med tiden kommer att tina fram hitta ett eget hem. Ordförande skriver ”Här avlivas absolut inga friska katter, det kan jag gå i god för!!!” och det gillar vi!

Till Föreningen 9Liv Östergötland går bums ett bidrag också, efter att Pia berättat: ”Vi har tagit in 4 vuxna katter och 5 ungar nu i helgen. 5-6 katter finns kvar. Vi vet inte riktigt hur vi ska få pengar till kastreringar ,vaccineringar och märkningar av alla de här som dyker upp på en gång. Dessutom måste en av honkatterna, Sabina, till veterinär i morgon då hon blöder och vi inte vet om hon fått någon unge, ska ha eller har någon kvar i magen. Det är alltså det här vi söker pengar till.” Stackars Sabina, jag hoppas hon kan få snabb hjälp och Hittekattsbandetpengen räcker lite!

Slutligen har ”mitt” katthem i Örebro också kommit med ansökan – och måste givetvis ha samma chans att få hjälp som alla andra! Så här går ett bidrag till fortsatt vård för katten Serena, som jag berättat om tidigare.

Vill du också hjälpa – klicka på länkarna ovan så hittar du resp. hemsida. Jag jamar som alltid:
Stöd Ditt Lokala Katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hittekattsbandet hjälper till!”

  1. KURR!
    Tänk vad härligt att det redan kommit in pengar som räcker så att flera katter får ett bidrag! Det är så roligt att läsa om hjälp som kommer fram! Du skall verkligen vara stolt över hittekattsbandet Wikki!
    *nosbuffar*

    1. Mjau, det här är den roligaste biten: Att ge bort pengarna som banden tassar in! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *