Apropå skyltar


Skylten kostar 249 kr, är i tjock PVC-plast och finns HÄR.
De har en varningsskylt med katt också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Apropå skyltar”

  1. Åh vad härligt att du har hittat den! Vi funderar på att skaffa en sådan. Hoppas bara att ingen skulle få för sig att vara dum när en sådan sitter uppe.

    Glad första mjau till er!

    NosPuss Sven och Signe

  2. Apropå varningsskyltar för katt. Hemskt nog har en bekant till mig varit med om att folk istället ÖKAT farten när de sett en sådan skylt. Som att de VILL köra på en katt :-/ Jag förstår mig inte på sådant.

  3. Mycket bra tips, vi köpte en varningstriangel därifrån i julklapp till syster Anna som flyttat ut på landet med nio katter. Det blev fel först vid adresseringen, men de var mycket tillmötesgående när det gällde att rätta till felet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *