Bränn er inte på elden!

I kväll eldar människorna sina Valborgsbrasor här och där… Jag hoppas att de alla har koll på var de har sin katter så att ingen bränner pälsen, nosen, tassarna eller svansen! Det känns som en sådan här brasa skulle vara mycket tryggare, en broderad alltså:

Ha en skön Valborg allesammans! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bränn er inte på elden!”

    1. Mjau vad bra – det är annars en underbar kväll att vara ute i, om man inte är rädd för fyrverkerier! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *